TSEROEJA

altviolist/violist

sessiemuzikant / muzikantfilosoof / improvisator / componist

OVER


Hoi! Ik ben Tseroeja, en ik maak allerlei soorten muziek, van pop tot jazzy fusion tot experimenteel tot klassiek in onconventionele settingen. Mijn hoofdinstrumenten zijn de altviool en de viool.

Ik heb "Music Production and Performance" aan de HKU gestudeerd en behaalde mijn bachelordiploma "with honours" in 2015. Verder heb ik vakken gevolgd in de velden van Muziekwetenschap (aan de UvA) en Filosofie (aan de VU).
Ik speel viool sinds ik zes was. Tijdens mijn gymnasiumtijd was ik lid van een talentenschool opgezet door Jaap van Zweden aan het Conservatorium van Enschede.

Ik ben sessiemuzikant en heb opgenomen voor artiesten als David Guetta, Céline Dion, Mr. Probz, Martin Garrix, Ne-Yo, David Garrett, Angelo Boltini, Vandenberg's MoonKings, Charlie Puth, Lange Frans, Re-Play, the Black Eyed Peas, Lucas Laufen, Luuk Linders, Jem Bosatta, Geronimo Snijtsheuvel, Armin van Buuren, Linus Cuno, Molino en Moylan. Ik speel zowel in grotere studio's met ensembles als solo in thuisstudio's.

Ik heb getoerd met het Ricciotti ensemble, the Street Orchestra of London, Nescio Ensemble, Ensemble Ambidexter en the Olympic Orchestra. Ik doe graag buitengewone optredens!

Ik speel 5-snarige elektrische viool en zing in de rock'n'roll-band SQUIBBERS.

Ik componeer en arrangeer muziek voor ensembles en experimenteer met klank en licht.br>

PROJECTEN


SESSIEWERK

LIVEREGISTRATIES

CONTACT

E-mail: contact [apenstaartje] tseroeja [punt] com
KvK: 68162138